Definitie van blond

Niet alleen mijn haarkleur is blond, ook van binnen heb ik deze gouden gloed die vaak zat als dom wordt bestempeld. Dat is voor mij geen probleem want dat is dan een mooi excuus voor mijn gedrag. Tja, blond hé, is een uitspraak die je mij vaak zat hoort roepen als ik weer iets stoms uit mijn grote waffel heb gegooid. Want dat is een feit. Ooit was bij mijn vader in Berlijn en liepen we door de stad. Het had geregend en een jongen van een jaar of 12 jaar stampte keihard in een plas. Waardoor mijn nieuwe Converse gympen zeiknat werden. Voor ik het wist zei ik een tikkeltje te hard tegen mijn vader; ‘ Wat een mongool’, waarop de moeder van het kind in het Nederlands zei:’ Nou dat is dan wel MIJN mongool.’ Oeps.

Die oeps momenten heb ik wel vaker als ik bijvoorbeeld een excel bestand verkeerd invul waardoor alle cijfers niet meer kloppen. Overigens ben ik extreem handig met technologie, maar zijn cijfers gewoon niet mijn ding.. Mijn blonde haarkleur is vaak bij mannen een excuus om te denken dat ik makkelijk het bed in te lullen ben. Het enige langwerpige aanhangsel wat dan rechtop gaat staan is mijn middelvinger. Oja en ze krijgen mijn resting bitch face niet veranderd in een glimlach. Waarom? Check dit even.

Ik check hier even of ik nog leef

Ik vond mijn haarkleur altijd mooi en dank god op mijn knietjes dat ik het nooit hoef te verven. Nadelen zitten er wel aan blond zijn. Zo kan ik niet te veel dierenprintjes aan want dan ben ik gelijk tante Corrie die drie hoog aan telefoonseks doet. No thanks! Die drie hoog dan, ik heb hoogtevrees. Telefoonseks lijkt me best geinig… Roze kan ik ook niet zo goed hebben want dan ben ik net de bekendste oempaloempa uit Scheveningen…

Wat ook te maken heeft met mijn blondheid is het feit dat ik vaak te snel aan iets begin. Uit enthousiasme lees ik mij dan niet eens in en begin gewoon aan iets. Zo van ‘hoe moeilijk kan het zijn.’ In april van afgelopen jaar ben ik verhuisd naar een studio. Ik ging alles even zelf verven want ik moest snel verhuizen. Ik had vol goede moed verf gehaald, kwasten en bescherming voor de vloer. Ik had alleen niet gelezen dat je met witten echt een goede klodder aan je roller moet doen. Ik heb dus de hele muur gewit en kwam er een dag later achter dat het veel te dun was. Overal zaten vlekken en kwam de vorige vieze piskleur erdoorheen. Mocht ik dus alles opnieuw gaan doen… godver. Ik had een hele week spierpijn in m’n armen. BLOND!

Heb jij nog domme dingen gedaan waarbij je dacht; ben ik blond? ( misschien ben je dat ook wel echt)

Wat feitjes over blond haar: (niet per se interessant, maar ik moest toch deze pagina vullen):

  • Wereldwijd wordt het percentage mensen met natuurlijk blond haar geschat op vijf. Goh ben ik toch nog speciaal.
  • Door Marilyn Monroe kwam de term dom blondje in de wereld toen zij in Gentlemen prefer blondes speelde. Wel een goede titel 😉
  • Blond haar gaat waarschijnlijk in de toekomst verdwijnen. 😦
  • In het oude Griekenland was blond de kleur van de goden.
  • Blondines hebben meer haar.
  • Blondines hebben gemiddeld een hoger IQ dan vrouwen met een andere haarkleur.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s