Swiss Clinic Review + kortingscode

Zoals jullie weten ben ik altijd op zoek naar nieuwe producten om uit te testen. Swiss Clinic benaderde mij om de Skin Roller uit te testen. Een roller met micronaalden. Iel! Ik was erg benieuwd wat dit product inhield en wat het voor zou doen. Lees dus even verder voor een review en kortingscode. 

Dit stuk is geschreven in samenwerking met Swiss Clinic. #samenwerking.
Ik zal altijd mijn eigen mening geven en geen producten promoten waar ik niet achter sta.

Omdat ik veel littekens heb overgehouden aan mijn hormonale acné was dit product perfect. De naaldjes van de roller zijn maar 0,2 mm en prikken hele kleine gaatjes in je huid en zet de poriën open. De roller kan je 1 keer in de week gebruiken. Je begint met het ontsmetten van de roller en rolt deze dan 3-5 minuten over je gezicht in alle richtingen. In het begin was het gevoelig omdat je niet gewend bent om naaldjes in je huid te voelen, maar uiteindelijk viel het allemaal mee. De huid werd wat rood en voelde geïrriteerd aan.

Foto 02-12-17 10 56 33

Na de 5 minuten heb ik de Rejuvenating Serum aangebracht. Dit is een doorzichtige gel die heel verkoelend voelt. Fijn! Dit heb ik een maand lang elke week 1 keer gedaan. Of ik echt al verschil merk durf ik niet te zeggen. Dat komt ook omdat ik nog steeds last heb van wat puistjes en je mag het niet gebruiken als je wat wondjes op je gezicht hebt. Ik denk dat je langer het product moet gebruiken om echt goed effect te krijgen. Mijn gezicht voelde wel heel erg zacht aan na de behandeling en moet zorgen voor huidvernieuwing.

Foto 02-12-17 10 59 19

Wil je dit ook aanschaffen met korting? Dat kan. Ik kreeg een leuke kortingscode: XMASS15
Hiermee krijg je 15% korting!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s