About

Ben je op zoek naar een manier waarop je zo snel mogelijk mega skinny bent? Of wil je tips om nooit meer aan je verleidingen toe te geven. Klik dan a.u.b. weg. Op deze pagina lees je over mijn eigen ervaringen van te dik zijn, te dun zijn en alle onzekerheden die dat met zich meebrengt. Maar ook over onzekerheden die iedereen heeft, maar we allemaal achterhouden en nooit over praten. Ook praten we over hoe k*t het is om vrouw te zijn met hormonen en hoe erg dat voor mannen is
Ik ga op onderzoek uit hoe we hormonen beter in controle kunnen houden met voeding & sport. Ga ik klagen over twintiger shit en ik eigenlijk geen idee heb wat ik met mijn leven aan het doen ben. Klinkt bekend? Volg dan even mijn Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven.

Oja shit. Ik moest nog vertellen wie ik ben.

werkt bij Health Advies Breda.
gek op poesjes
gek op mannen
gek op ijs
gek op sport
gek op goed eten
gek op slecht eten
gek op ijs ( ja 2x)
gek op mij
gek op zij ( okee, nu ga ik maar wat rijmen)
gek op wijn
gek op pijn ( een beetje pijn is fijn)
gek op Niek
gek op piek ( hèhè, see what i did there )

KLAAR.

Foto 25-09-17 12 42 32

 

 

Advertenties

4 gedachtes over “About

 1. Hoi, ik volg je via Instagram en ik heb een vraag over het sporten. Als ik het goed begrijp sport je elke dag. Hoe ziet je weekschema er dan uit. Doe je elke dag een andere spiergroep of doe je ook cardio of groepslessen? Ik begin net en ben aan het uitzoeken hoe ik het ga aanpakken.

  Like

  • Hi Lucy,

   Ik train ongeveer 5 keer per week kracht en 1 keer cardio. Meestal begin ik maandag met benen/billen Dinsdag schouders en borst, woensdag buik/cardio/armen Donderdag rust. Vrijdag benen, zaterdag rug/schouders en zondag cardio. Groepslessen doe ik af en toe en dan de GRIT lessen.

   Groetjes, Debra

   Like

 2. Hi debra!! I am in the uk and i have just seen your instagram. Its so inspiring! Where do you obtain your workout routine from? I think i want to make a change as you did..
  Thanks

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s